Guide: sådan vælger du den rigtige elpejs til dit hjem

Mange mennesker elsker elpejse og med god grund! En pejs i stuen skaber både den dejligste varme og den skønneste hygge stemning. Men der findes mange forskellige typer af elpejse og det kan være svært, at vide hvilken en man skal vælge. Du kan læse med her og blive klogere på elpejse.

Forskellige typer elpejse

Der findes en del forskellige typer elpejse. Du kan få nogen der ligner en traditionel gammeldags pejs, du kan få nogle nymoderne nogen, der stadig minder om den traditionelle og du kan de helt nye. De helt nye er blandet andet dem, du kan hænge på væggen. Der findes også elpejse, som du kan bygge ind i din væg som en del af væggen. Dermed kan du se pejsen og ilden på begge sider af væggen. Det er også en klar favorit blandet mange mennesker.

Find den rigtige til din stue

For at finde den rigtige elpejs til din stue, så skal du først vurdere størrelsen på din stue og så størrelsen på de forskellige slags pejse. Der er nemlig stor forskel på hvad en elpejs fylder og der er stor forskel på, hvor meget man har lyst til, at den skal fylde i ens stue. Så har du en lille stue og ønsker ikke, at pejsen skal optage alt for meget plads, så gå efter en lille elpejs. Ønsker du derimod at elpejsen skal være stuens centrum, så kan du vælge lige så stor en elpejs som du ønsker.

Hvordan fungere en elpejs

En elpejs fungere som navnet antyder, en pejs der køre på el. Det er dermed ikke rigtig ild, du vil se inde i den. Dog er de utroligt godt lavet og yderst virkelighedstro. I og med at der ikke er levende ild i pejsen er den meget nemt at holde ren og pæn.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *